Maak kennis
met Joske

“Met volle overgave werk ik naar een moment toe waarop alles samenkomt. Een moment vol beleving”

Ik ben Joske, professional weddingplanner en het gezicht achter Hagelwit. Stijl, energie en humor zijn kenmerken die mij in een notendop omschrijven. Met deze eigenschappen heb ik de afgelopen jaren vele evenementen georganiseerd.

Het is mijn diepste wens, betekenis te geven aan deze evenementen en daarom kies ik voor, de liefde! Wat is er nu mooier dan met volle overgave bij te mogen dragen aan hét hoogtepunt van een mensenleven.

Ik heb een uitgebreid netwerk dat mij helpt om bijzondere evenementen tot een ongekend succes te maken. Locaties van groot tot klein, buiten- of binnenland, samen met mij vinden jullie je droomlocatie. Van een kleinschalige tot een meerdaagse grote bruiloft, Hagelwit maakt jullie dromen waar.