Maak kennis
met Joske

“Met volle overgave werk ik naar een moment toe waarop alles samenkomt. Een moment vol beleving”

Mijn naam is Joske Kunst-Moenis. Ik ben het gezicht achter Hagelwit. Professional Weddingplanner en lid van de BWPN. Stijlvol, doortastend en humor zijn kenmerken die mij in een notendop omschrijven. Met deze eigenschappen heb ik de afgelopen jaren vele grote nationale en internationale sport- en sponsorevenementen georganiseerd.

Vanuit mijn behoefte om nog meer betekenis te geven aan de evenementen die ik organiseer, heb ik gekozen voor de liefde. Wat is er nu mooier dan met volle overgave bij te mogen dragen aan een van de meest waardevolle momenten in een mensenleven, een bruiloft.

Ik heb een waardevol netwerk dat mij helpt om high end evenementen tot een ongekend succes te maken. Locaties van groot tot klein, buiten- of binnenland, samen met mij vinden jullie je droomlocatie. Van een kleinschalige tot een meerdaagse grote bruiloft, ik ondersteun jullie met veel plezier om jullie dromen waar te maken.

Ook thuis houd ik er een liefdevolle, maar strakke organisatie op na met mijn lieve man en dito jongens van 4 en 6 jaar oud. Dankzij mijn strakke organisatie thuis ben ik flexibel inzetbaar is om jullie wedding tot een onvergetelijk moment te maken. 

Menu