Maak kennis
met Joske

“Met volle overgave werk ik naar een moment toe waarop alles samenkomt. Een moment vol beleving, waar de passie vanaf spat.”

Joske Kunst-Moenis is het gezicht achter Hagelwit. Professional Weddingplanner en lid van de BWPN. Stijlvol, doortastend en humor zijn kenmerken die Joske in een notendop omschrijven. Met deze eigenschappen heeft ze de afgelopen jaren vele grote nationale en internationale sport- en sponsorevenementen georganiseerd.
Vanuit haar behoefte om nog meer betekenis te geven aan de evenementen die ze organiseert, heeft ze gekozen voor de liefde. Wat is er nu mooier dan met volle overgave bij te mogen dragen aan een van de meest waardevolle momenten in een mensenleven, een bruiloft. Joske heeft een waardevol netwerk dat haar helpt om high end evenementen tot een ongekend succes te maken. Locaties van groot tot klein, buiten- of binnenland, samen met Joske vinden jullie je droomlocatie. Van een kleinschalige tot een meerdaagse grote bruiloft, Joske ondersteunt jullie met veel plezier om jullie dromen waar te maken. Ook thuis houdt ze er een liefdevolle, maar strakke organisatie op na met haar lieve man en dito jongens van 4 en 5 jaar oud. Dankzij haar strakke organisatie thuis is Joske flexibel inzetbaar is om jullie wedding tot een onvergetelijk moment te maken.

Menu