Op maat gemaakt

Hagelwit is specialist in het plannen en designen van authentieke en elegante huwelijken. Hagelwit helpt jullie van A tot Z, van de voorbereiding tot de grote dag. Alleen van A tot C kan natuurlijk ook!

#01 Kennismaken

Eerst luister ik goed naar jullie wensen en behoeftes.
Daarna vertel ik, wat Hagelwit voor jullie kan betekenen.

#02 Voorstel

Is er een perfecte match, dan zorgt Hagelwit voor een voorstel op maat.

#03 Plan van Aanpak

Daarna gaat de organisatie van start. Samen maken we het plan van aanpak. Het plan van aanpak zorgt voor structuur en helderheid. Onderdeel van het plan is bijvoorbeeld het kiezen van leveranciers die voldoen aan jullie wensen en behoeften. Denk hierbij o.a. aan de locatie, fotografie en styling. Wij van Hagelwit leggen de contacten, beoordelen en onderhandelen met leveranciers over voorstellen. Voor de bruiloft stellen we een gedetailleerd draaiboek op. Hagelwit zorgt uiteraard ook op de dag zelf voor de beste support om jullie bruiloft vlekkeloos te laten verlopen.

#04 Jullie!

In alles staan jullie centraal. Hoe ziet dé mooiste dag van jullie leven eruit? Wat zijn jullie diepste wensen? Wat maakt jullie uniek? Dit werken we tot in de puntjes uit.

#05 De dag

Mijn ervaring en passie, samen met jullie liefde voor elkaar, is de garantie voor de mooiste dag van je leven! Volop genieten van de aanloop naar de bruiloft! Volop genieten tijdens de bruiloft! Het wordt simpelweg fantastisch!